...:: << Tattoo.gr >> ::... Free Tattoo Designs, Pictures & ideas ...
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΤΤΟΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ SITES ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ η ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ?
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ TATTOO... Tattoo.gr Σχέδια και ιδέες για όλα τα γούστα!

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Πέντε διάσημα τατουάζ που... υπόσχονται πολλά.

Υπάρχει μια θεωρία, που υποστηρίζει ότι οι γυναίκες που έχουν επιλέξει να … ζωγραφίσουν ένα τατουάζ χαμηλά στη μέση, «υπόσχονται» και περισσότερα στους άντρες.

Σε ένα βαθμό είναι λογικό γιατί ακόμα κι αν δεν το κάνουν για να εξάψουν την φαντασία μας, αυτά τα τατουάζ μας προκαλούν από μόνα τους.

Όσο πιο κάτω πας από τη μέση, τόσο πιο σέξι γίνεται το τατουάζ, γιατί πλησιάζει επικίνδυνα ένα… άλλο σημείο του σώματος.

Οι πέντε παρακάτω σταρ είναι κάποιες που έχουν τατουάζ σε αυτό το "επίμαχο" σημείο κι αν πιστέψουμε τις «φήμες», τα πάνε ιδιαίτερα καλά στο κρεβάτι...



 


5. Άντζι Έβερχαρτ




Η καυτή κοκκινομάλλα πρώην μοντέλο νυν ηθοποιός, έχει καταλάβει το νόημα του να έχεις τατουάζ στο συγκεκριμένο μέρος του σώματος σου.

Για αυτό και οι πινελιές της νεράιδας που απεικονίζει το τατουάζ της σταμάτησαν λίγο πριν το «σημείο μηδέν». Ξέρει τι κάνει…

4. Τζέσικα Άλμπα


Ωραία, μπορεί ο γλυκούλικος φιόγκος να μην είναι ότι πιο καυτό έχεις αντικρύσει ποτέ.

Αν όμως το συνδυάσεις με το πρόσωπο και το υπόλοιπο κορμί της Τζέσικα Άλμπα τότε παίρνει μια άλλη… αλά Λολίτα διάσταση στη φαντασία σου. Χμμ..





3. Άννα Κουρνικόβα

Η πιο σέξι τενίστρια που έχουμε δει ποτέ (ναι, αυτή είναι και καμία άλλη) βάζει φωτιά στις φαντασιώσεις μας και για έναν άλλο λόγo.

Το βλέμμα μας δεν μπορεί να μην πέσει στο απλό αλλά όμορφο tribal σχέδιο με αστέρια στη μέση της. Κι όταν επιλέγει να… φτιάξει το μαγιό της, προκαλεί ακόμα περισσότερο τα βλέμματα.





2. Άνα Μπεατρίς Μπάρος

Κανονικά, όταν ένα top model έχει ένα τατουάζ οπουδήποτε, δυσκολεύει το έργο των φωτογράφων. Όταν όμως μιλάμε για την απόλυτη Βραζιλιάνα θεά με το όνομα Άνα Μπεατρίς Μπάρος ακόμα και τα πέντε τατουάζ δεν είναι θέμα.

Ειδικά τα φτερά αγγέλου που είναι ζωγραφισμένα στο κάτω μέρος της μέσης της ταιριάζουν απόλυτα σε έναν Άγγελο της Victoria’s Secret.



1. Aντζελίνα Τζολί


ΟΚ, μπορεί κι αυτή να το έχει παρακάνει, ζωγραφίζοντας μια τεράστια τίγρη που καλύπτει σχεδόν όλη τη μέση της, αλλά όταν μιλάς για την απόλυτη γυναίκα, Αντζελίνα Τζολί, τότε όσο περισσότερο τόσο καλύτερο.

Αν όντως αληθεύει αυτό που λένε, τότε ο Μπραντ Πιτ είναι ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου. Όχι, πως δεν είναι ούτως ή άλλως… 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...